"Динамо" надало дані про сплачені податки

Поділитися
"Динамо" надало дані про сплачені податки "Динамо" спростувало інформацію про приховування доходів © ФК Динамо
Кияни спростували інформацію про ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

Згідно з інформацією, яку Sport.ua надало "Динамо", за три роки, з 2013-го по 2015-й, клуб заплатив 181 млн гривень податків. 2013-му році - 63 млн грн (8 млн доларів), в 2014-м - 71 млн грн (6 млн доларів), в 2015-му - 47 млн грн (2,4 млн доларів). За прогнозом за 2016-й рік клуб заплатить 59 млн грн (2 млн доларів).

Також інші команди клубу, крім головної, сплатили до державної скарбниці 106,5 мільйона гривень. Всього клуб в якості податків, з урахуванням прогнозів на поточний рік, передав державі за ці роки 374,5 млн грн (27,5 млн доларів).

ФК Динамо

Нагадаємо, вчора, 5 грудня, "Эспресо.TV" повідомляв, що за три роки київський клуб виплатив 15,4 млн грн офіційної зарплати, з яких до державного бюджету надійшло лише 2,3 млн грн податків.

При цьому зарплату футболісти нібито отримували через офшорну компанію Newport Management LTD. Якщо вина клубу після державної перевірки буде визнана, то гравцям, тренерам і керівництву киян загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від п'яти років за статтею 212 Кримінального Кодексу України "Ухилення від сплати податків, зборів та інших обов'язкових платежів" п. 2 (в особливо великих розмірах).

Нагадаємо, сьогодні, 6 грудня, "Динамо" в рамках Ліги чемпіонів проведе матч з турецьким "Бешикташем". ZN.UA пропонує стежити за подіями поєдинку в онлайн-трансляції.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі