Динамівський бразилець Сілва не проти зіграти за збірну України

Поділитися
Динамівський бразилець Сілва не проти зіграти за збірну України Данилу Сілва (справа) відчуває себе своїм в Україні
Данилу Сілва запам'ятався вболівальникам не тільки надійною грою в обороні, точними передачами, але і тим, що під час виконання гімну України, як і багато динамівці, тримав руку на серці.

Захисник київського "Динамо" Данилу Сілва найближчим часом може приміряти футболку національної збірної України.

Як зізнався футболіст в інтерв'ю газеті "Команда", він ще не замислювався всерйоз про подібну перспективу, однак Україна стала для нього чи не другим домом, тому Сілва може послідувати прикладу співвітчизника Едмара з "Металіста".

"Я про це не думав, хоча...Чому б і ні? Звичайно, моя головна команда зараз - це Динамо. Однак кожен футболіст мріє зіграє за збірну на чемпіонаті світу. Я б теж хотів.

"Я люблю вашу країну, але спочатку потрібно поговорити з президентом клубу. Він для мене - як тато (посміхається). Завжди допоможе і дасть правильну пораду. Треба подумати. Я не проти поміняти паспорт, але, крім президента, потрібно поговорити з дружиною. Правда, вона теж любить Україну. Так що, думаю, проблем не буде", - додав Сілва.

Нагадаємо, що у матчах нинішнього сезону Данилу Сілва часто вітає гімн України на футбольному полі так, як і його українські одноклубники - рукою на серці. Примітно, що головний тренер збірної України Михайло Фоменко досить скептично оцінив натуралізацію Данилу Сілви, відзначивши, що цей процес повинен проходити природним шляхом: спочатку футболіст повинен стати громадянином України, а потім претендувати на місце в збірній.

Втім, схоже, що Сілва всерйоз, на відміну від того ж Луїса Адріану або інших бразильців "Шахтаря", вболіває за ту країну, в якій працює.

"Я радий знаходитися в цій команді, в цій країні. У вас гарні люди. я дуже поважаю ваш народ. Таким чином хочу підтримати Україну, яка мені багато чого дала. Тут народився мій син, тому я не можу інакше", - зазначив динамівський захисник.

Додамо, що в нинішньому сезоні на рахунку флангового захисника - 20 матчів у динамівській футболці, в яких він віддав три гольові паси.

18 грудня стало відомо, що в рейтингу ФІФА збірна України завершила 2014 рік поза топ-20, але вище Росії, яка займає 31-е місце. Українці - 25-е.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі