Девіч вважає, що його не будуть викликати в збірну України з чемпіонату Росії

Поділитися
Девіч вважає, що його не будуть викликати в збірну України з чемпіонату Росії Девіч не викликається в збірну © rubin-kazan.ru
Нападник впевнений, що політика в цьому питанні "у будь-якому випадку присутня".

Форвард казанського "Рубіна" Марко Девіч вважає, що його не будуть викликати до збірної України, поки він виступає в чемпіонаті Росії.

"Поки я перебуваю в чемпіонаті Росії, мене навряд чи будуть викликати. Я роблю все можливе для цього, не зав'язую зі збірною, хочу за неї грати, але шанси малі. Хто б що не говорив, політика тут у будь-якому випадку присутня.

Я добре знаю нападників, які викликаються зараз в національну команду. Всі - хороші футболісти. Але при всій повазі до них вважаю, що я повинен перебувати в четвірці форвардів України, а основним чи не основним - тренеру вирішувати", - сказав Девіч.

"Коли в нападі збірної була серйозна конкуренція, я викликався і отримував чимало ігрового часу. А тепер став непотрібним, але ж ні Шевченка, ні Вороніна, ні Мілевського в атаці збірної більше немає", - також зазначив нападник.

Відзначимо, що в поточному чемпіонаті Росії Девіч провів за "Рубін" 3 матчі, в яких забив 1 гол. Також на його рахунку гол в Кубку Росії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі