"Чорноморець" провалився у першому єврокубковому матчі в новому сезоні

Поділитися
"Чорноморець" провалився у першому єврокубковому матчі в новому сезоні © detskiymir.vn.ua
Одесити поступилися на виїзді скромному хорватському "Спліту". Відіграти два м'ячі вдома, звичайно ж реально, але не з такою грою, яку показала одеська команда.

"Чорноморець" програв 0:2 у першому єврокубковому матчі в сезоні, пропустивши два м'ячі на виїзді в поєдинку проти хорватського "Спліта" у третьому раунді кваліфікації Ліги Європи.

Одна з кращих українських команд в турнірі за результатами минулорічного розіграшу ускладнила завдання виходу в четвертий раунд кваліфікації. Матч відбудеться 7 серпня в Одесі.

Таким чином, жодна з українських команд не зуміла здобути перемогу у трьох матчах кваліфікаційного турніру єврокубків. Нагадаємо, що луганська "Зоря" зіграла внічию 1:1 в Лізі Європи з норвезьким "Мольде", а напередодні дніпропетровський "Дніпро" і данський "Копенгаген" не зуміли забити голів у зустрічі в Лізі Чемпіонів.

Одесити розпочали зустріч досить спокійно, напевно, розраховуючи, що суперник поступово відійде назад і дасть їм достатньо простору біля своїх воріт. Однак цього не сталося: створити небезпечний момент біля воріт хорватів українцям не вдалося, і втративши стартовий запал "Чорноморець" віддав ініціативу в руки "Спліту". На 25-й хвилині "червоним" вдалася швидка контратака, що не могла провести команда Романа Григорчука. Молодий Марко Рог буквально розстріляв Дмитра Безотосного - 1:0.

І це було не все: незабаром отримав травму і був замінений гравець атаки Віталій Балашов, якому вдався стартовий поєдинок Прем'єр-ліги проти "Олімпіка". Незабаром Григорчук відправив на лаву запасних і Антона Шиндера - він явно загубився на полі. А відразу ж після перерви ще одна позиційна помилка одеситів призвела до ще одного взяття воріт: головою Анрі Бель (єдиний легіонер "Спліта" так сказати далекого зарубіжжя) вколотив м'яч у сітку - 2:0.

Поступово "чорно-синім" вдалося заволодіти ініціативою, але попереду у команди, якій в минулому сезоні вдавалося забивати красиві голи у ворота "Динамо", "Дніпра", голландського ПСВ і багатьох інших, нічого не виходило. Захист "Спліта" на чолі з досвідченим Денисом Главіною - володарем Кубка України у складі "Ворскли" і колишнім гравцем київських динамівців - чудово робив свою справу.

Спліт - Чорноморець- 2:0 (1:0)

Голи: Рог, 25 (1:0). Белль, 49 (2:0).

"Спліт" (Хорватія): Вукович, Ругашевич, Глумач, Галович, Радотич, Главіна (Ерцег, 75) Дуймовіч, Відович, Белль (Багарич, 66), Рог, Білич (Роце, 88).

"Чорноморець" (Одеса): Безотосний, Опанасенко, Тейку, Сіваков, Кутас, К.Ковальчук (Гречишкін, 77), Аржанов, Гай, Балашов (Данченко, 37), Шиндер (Діденко, 41), Фомін.

Покарання: Багарич, 71. Сіваков, 72. Аржанов, 85. Ругашевич, 86 (попередження)

Судді: Борскі, Ростковскі, Мірмус (всі - Польща).

31 липня. Спліт. Стадіон "Парк Младежи". 1350 глядачів (вміщує 4500). 30 градусів.

В минулому сезоні команда Григорчука виходила і не з такого складного становища, але схоже, що втрата ключових виконавців у міжсезоння серйозно вдарили по ній. Відіграти два голи в Одесі, звичайно ж, реально, але не за такої гри, як на березі Адріатичного моря. !zn
Читайте також:
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі