"Чорноморець" по пенальті здолав "Сталь" та вийшов у четвертфинал Кубка України

Доповнено
Поділитися
"Чорноморець" по пенальті здолав "Сталь" та вийшов у четвертфинал Кубка України "Чорноморець" насилу пробився у чвертьфінал Кубка України © bigbord.net
Протистояння одеситів і дніпродзержинців стало найдраматичнішим серед усіх проведених матчів 1/8 фіналу. Одесити перебували на грані вильоту, але виправили ситуацію в серії післяматчевих 11-метрових ударів.

Одеський "Чорноморець" лише в серії пенальті зумів здолати "Сталь" з Дніпродзержинська і здобути путівку в 1/4 фіналу Кубка України.

Після поразки 1:2 на виїзді одесити спробували вирішити ще до перерви забезпечити необхідний результат, але в другому таймі пропустили гол з пенальті. Лише завдяки надзусиллям господарі зробили рахунок 2:1 і в серії післяматчевих 11-метрових штрафних ударів не залишили шансів молодій команді з першої ліги.

Додамо, що "Сталь", хоч і грала останні 30 хвилин матчу на відбій, але в кінці другого овертайму ледь не поставила крапку в протистоянні. Але Максиму Каленчуку не вистачило точності і холоднокровності, щоб завершити стрімку контратаку.

Роман Григорчук наприкінці додаткового часу випустив на поле запасного голкіпера Юрія Мартищука, який вважається майстром по 11-метрових ударах, і вгадав із заміною: "сталевари" не спромоглися реалізувати дві спроби, що фактично і вирішило долю протистояння.

Чорноморець - Сталь - 2:1 (1:0)

Голи: Діденко, 40 (1:0). Котляр, 57 (1:1). Опанасенко, 81 (2:1).

Не реалізував пенальті: Котляр, 57 (воротар).

Післяматчеві пенальті: реалізували - Гай, Балашов, Назаренко, Слінкін - Куліш, Карасюк; не реалізували - Адамюк (парирував), Білий (вище воріт).

"Чорноморець" (Одеса): Паст (Мартищук, 120+3), Опанасенко, Сіваков, Кутас, Слінкін, Аржанов (Гай, 74), Назаренко, К. Ковальчук, Бобко (Балашов, 108), Фомін, Діденка.

"Сталь" (Дніпродзержинськ): Попович, Кравченко, Адамюк, Білий, Карасюк, Шутов (Плешаков, 46, Кучеров, 79), Каленчук, Котляр (Дністрян, 111), Яскович, Бринько, Куліш.

Покарання: Кутас, 55. Діденко, 56. Назаренко, 59. Адамюк, 109 (попередження). Діденко, 120+2 (видалення).

Судді: Арановський (Київ), Висоцький (Запоріжжя), Матяш (Донецьк).

29 жовтня. Одеса. Стадіон "Чорноморець".

Перший матч - 1:2.

"Чорноморець" у третій рік поспіль вийшов у чвертьфінал Кубка України.

Раніше повідомлялося, що київське "Динамо" обіграло "Карпати" 1:0 у другому матчі 1/8 фіналу Кубка і вийшло в наступний раунд змагань.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі