Чернігів може вперше в історії отримати представництво в Прем'єр-лізі

Поділитися
Чернігів може вперше в історії отримати представництво в Прем'єр-лізі © footboom.com
Чернігівська "Десна" розглядається як один з кандидатів на поповнення в українському елітному дивізіоні. У клубі заявили про готовність прийняти таку пропозицію.

Чернігівська "Десна", що дійшла до 1/4 фіналу Кубка України-2013/14 може вперше в історії отримати представництво в елітному дивізіоні українського чемпіонату.

Прем'єр-ліга намагається знайти шістнадцятого учасника чемпіонату в новому сезоні. На зборах представників клубів 12 червня в Києві було запропоновано прийняти змагання "Десну", яка повинна буде протягом тижня пройти процедуру ліцензування.

Керівництво "Десни" заявило про готовність підготувати інфраструктури для участі у Прем'єр-лізі.

Якщо офіційно надійде така пропозиція, дивлячись на яких умовах, то "Десна" погодиться стартувати в Прем'єр-лізі. У фінансовому плані клубу до снаги впоратися з витратами рівня УПЛ. Звичайно, не в групі лідерів, але в середині таблиці "Десна" зможе", - цитує видання UA-Футбол гендиректора чернігівчан Ігоря Ушарука.

"Я вже розмовляв з президентом клубу (Олексієм Чеботарьовим - прим. ред.), він сказав, що не проти виступу в Прем'єр-лізі. Якщо дозволять - він готовий прямо зараз купити базу для команди", - резюмував представник "Десни".

Нагадаємо, що в чемпіонаті першої ліги чернігівці посіли четверте місце, відставши від переможця першості донецького "Олімпіка" на 11 пунктів. Причини відмови від участі в Прем'єр-лізі ПФК "Олександрії", що посіла друге місце, у "Десни" з'явився шанс, так як скоріше всього третій колектив змагань алчевська "Сталь" також залишиться в Лізі 1.

Відзначимо, що "Десна" проводить домашні матчі на стадіоні імені Юрія Гагаріна в Чернігові. Трибуни споруди вміщують близько 12 тисяч глядачів. Також тут проводяться поєдинки жіночої збірної з футболу, а на території арени розміщена державна база "Олімпійський навчально-спортивний центр". !zn

Читайте також:

"Динамо" і "Шахтар" посперечаються за черговий трофей у Львові

Суркіс пообіцяв боротися за український футбол до останнього

Тренер "Іллічівця" розповів, чому "Таврії" не повинно бути в Прем'єр-лізі

У "Шахтарі" вважають, що для Прем'єр-ліги достатньо 12 команд

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі