Букмекери змінюють думку: фаворит Ліги Чемпіонів - "Барселона" і "Реал"

Поділитися
Букмекери змінюють думку: фаворит Ліги Чемпіонів - "Барселона" і "Реал" Каталонська команда-зірка - фаворит Ліги Чемпіонів © fcbarcelona.com
Впевнена гра двох іспанських грандів у матчі-відповіді 1/8 фіналу, а також результати жеребкування вплинули на букмекерські розрахунки.

Нагадаємо, що перед відповідними матчами 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів головним фаворитом аналітики вважали мюнхенську "Баварію", яка в першій зустрічі цього раунду легко і впевнено впоралася з "Арсеналом" - 3:1 на виїзді. Однак блякла гра мюнхенців у матчі-відповіді - "Арсенал" переміг 2:0 - змусила букмекерів змінити свою думку.

Тепер головним кандидатом на завоювання Кубка Чемпіонів вважається "Барселона", яка чудово зіграла проти "Мілана" в матчі-відповіді 1/8 фіналу. На перемогу каталонців букмекери приймають ставки з коефіцієнтом 2,45. "Реал", який видав не менш чудову гру проти МЮ, йде слідом - 2,90.

На гіпотетичній перемозі "Баварії" тепер можна заробити набагато більше, ніж на іспанців - коефіцієнт - 4,70. Найменш вірогідним тріумфатором Ліги букмекери вважають "Галатасарай" (99,0).

Нагадаємо, що в 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів "Барселона" зустрінеться з ПСЖ, "Реал" з "Галатасараєм", а "Баварія" - з "Ювентусом".

Щодо Ліги Європи УЄФА, то тут аналітики вважають фаворитом лондонський "Челсі" (3,75). За "Челсі" в букмекерському ранжирі йдуть "Тоттенхем" (4,0) і "Бенфіка" (6,0).

Нагадаємо, що фінал Ліги Чемпіонів відбудеться 25 травня на стадіоні "Уемблі" в Лондоні. !zn

Читайте також:

Жеребкування Ліги Чемпіонів: два суперпротистояння у чвертьфіналі

Катарські шейхи створять альтернативу Лізі Чемпіонів

Офіційно: Україна подасть заявку на проведення Євро-2020

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі