Букмекери підвищили шанси "Шахтаря" на чвертьфінал після матчу у Львові

Поділитися
Букмекери підвищили шанси "Шахтаря" на чвертьфінал після матчу у Львові У Львові на полі стадіону кипіли пристрасті © football.ua
Нічийний безгольовою результат першого поєдинку 1/8 фіналу - хороший результат для "Шахтаря". Головне завдання для команди Мірчі Луческу - забити в Мюнхені 11 березня.

Зігравши внічию 0:0 з "Баварією" в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів, донецький "Шахтар" покращив свої позиції в букмекерських котируваннях. Тепер вони не виглядають аутсайдерскими, а майбутнє "гірників" повністю залежить від їхньої гри в поєдинку 11 березня.

Тепер спортивні аналітики розцінюють шанси "Шахтаря" на вихід у чвертьфінал імовірністю приблизно 12 відсотків. Тобто на те, що "гірники" у Мюнхені досягнуть прийнятного результату, можна поставити з коефіцієнтом 5,5. Нагадаємо, що команду Луческу повністю влаштує в повторному поєдинку результативна нічия, тоді як результат 0:0 залишає шанси люиз команд. Природно зніме всі питання про переможця двоматчевій дуелі і перемога українського чемпіона.

На таку подію приймаються ставки з показником 12,0. Майже в два рази імовірніше нічия - 6,5, а перемога "Баварії" - 1,17.

Це істотний прорив в порівнянні з котируваннями напередодні матчу у Львові: тоді, букмекери приймали ставки на прохід "Шахтаря" з показником 8,0. Іншими словами, вони підвищили ймовірність успіху "оранжево-чорних" приблизно на 6 відсотків.

Нічия у Львові трохи погіршила позиції німців в котируваннях на перемогу в Лізі Чемпіонів-2014/15. Тепер "Баварія" котирується так само, як і "Реал" - 3,75 - коефіцієнт підвищився на 0,25 пунктів. А в разі, якщо "Реал" 18 лютого обіграє "Шальке", "Баварія" напевно поступиться перше місце "Королівському клубу".

У післяматчевих коментарях гравці Баварії залишилися незадоволені нульової нічиї в матчі з Шахтарем. "У "Шахтаря" дуже сильна команда, вона виглядала агресивно. Але сподіваюся, що в Мюнхені ми будемо тримати ситуацію під контролем і зможемо досягти необхідного результату", - заявив півзахисник Бастіан Швайнштайгер.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі