Букмекери не вірять у "Баварію": "Реал" пройде далі і виграє Лігу Чемпіонів

Поділитися
Букмекери не вірять у "Баварію": "Реал" пройде далі і виграє Лігу Чемпіонів Кріштіану Роналду - один із символів перемог "Реала" © realmadrid.com
У матчі півфінального протистояння двох суперклубів баварцям доведеться відіграти дефіцит в один гол. Однак спортивні аналітики вважають, що в результаті у фінал пройде "Королівський клуб". Він же і виграє Лігу Чемпіонів.

Букмекери не вірять, що "Баварія" зуміє вийти переможцем з двораундового протистояння з "Реалом" 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів.

Після поразки у Мадриді 0:1 для виходу до фіналу мюнхенцям необхідно забивати два голи і при цьому спробувати не пропустити.

Спортивні аналітики вважають, що швидше за все будуть забивати обидві команди, "Баварія" переможе, однак завдяки голу на чужому полі тріумфатором дуелі виявиться "Реал".

На перемогу "Баварії" можна поставити з коефіцієнтом 1,75, нічийний результат - 4,10, а успіх мадридців оцінюється з меншою ймовірністю - 4,21. При цьому букмекери досить ймовірно котирують, що команди заб'ють більше двох м'ячів - 1,57.

Втім, на той прохід у фінал котирування різняться на користь "Реала" - 1,57 проти 2,4.

"Вершкові" на сьогоднішній день фаворити Ліги Чемпіонів: на їхній тріумф можна поставити з показником 2,60. Баварці котируються нижче - 3,20, далі йдуть "Атлетіко" (4,70) та "Челсі" (5,20). Порівняно з котируваннями 21 березня, коли жеребкування визначило пари чвертьфіналістів, "Реал" зміцнив свої позиції, мюнхенці ж навпаки вперше за сезон втратили.

Як би там не було, подальші розклади будуть залежати від результату матчу у Мюнхені, який розпочнеться о 21:45 29 квітня. Нагадаємо, що в іншому півфіналі 30-го числа, у Лондоні зустрінуться "Челсі" і мадридський "Атлетіко". У першому побаченні команд була зафіксована нульова нічия. !zn

Читайте також:

Англійська букмекерська контора поверне гроші тим, хто ставив на чемпіонство МЮ

Воротар "Реала" встановив рекорд Ліги Чемпіонів

Президента "Баварії" відправлять у колонію, де сидів Гітлер, - ЗМІ

Луческу вважає, що проблеми "Манчестер Юнайтед" - через відхід Фергюсона

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі