Букмекери майже не залишають шансів Повєткіну в матчі з Кличком

Поділитися
Букмекери майже не залишають шансів Повєткіну в матчі з Кличком Володимир Кличко не тільки вищий, але і важчий від суперника © tacopshq.com
На думку спортивних аналітиків, український боксер - безсумнівний фаворит протистояння з російським суперником.

Букмекерські контори впевнені в перемозі Володимира Кличка в матчі за титул чемпіона світу за версією WBA в суперважкій вазі, у якому він зустрінеться з Олександром Повєткіним з Росії.

На успіх українського чемпіона букмекери пропонують поставити з коефіцієнтом 1,36. Перемога росіянина котирується з показником 3,6. Дуже малоймовірна нічия - 27,0.

На думку аналітиків, якщо Клично переможе достроково, то швидше за все він оформить вдалий для себе результат з 7 по 9 раунди - на цю подію можна поставити з коефіцієнтом 4,0. У разі, якщо ви впевнені у виграші українця за очками, то букмекери пропонують випробувати свою удачу, зробивши ставку з показником 3,20.

Що стосується Повєткіна, то якщо слідувати коментарю Леннокса Льюїса, який стверджував, що єдиний шанс для росіянина - перемога нокаутом, то найбільш вірогідним періодом для успіху Витязя на думку букмекерів вважається відтинок з 7-го по 9-й раунди - 12,0 коефіцієнт на цю подію.

Цікаво, що букмекери високо оцінюють імовірність нокауту кого-небудь з боксерів - на цю подію можна поставити з показником 1,6. Те, що в матчі буде зафіксований нокдаун, на думку аналітиків, ще більш ймовірно - 1,45.

Напередодні зустрічі боксерів в одному з торгово-розважальних комплексів російської столиці відбулася традиційна церемонія зважування: Володимир Кличко як завжди був стабільний - 109 кг. Повєткін важив на 7 кг менше.

Нагадаємо, поєдинок між Володимиром Кличком і Олександром Повєткіним відбудеться 5 жовтня в московському СК "Олімпійський" в 22:00. !zn

Читайте також:

Зустріч Кличка і Повєткіна порівняли з матчем "Барселона" - "Карпати"

Кличко провів "таємне тренування": репортерів попросили вимкнути камери і навіть мобільники

Володимиру Кличку принципово важливо нокаутувати Повєткіна

На юнацькому чемпіонаті світу з боксу в Києві українці завоювали п'ять медалей

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі