Берлусконі не продаватиме "Мілан": зі святими речами не жартують

Поділитися
Берлусконі не продаватиме "Мілан": зі святими речами не жартують © blogspot.com
Активний навіть під час відбування покарання екс-прем'єр Італії і власник одного з найкращих футбольних клубів світу назвав приблизну вартість свого дітища.

Президент і власник "Мілана" Сільвіо Берлусконі, який через громадські роботи відбуває покарання за податкове шахрайство, зазначив, що він не має наміру продавати свій клуб.

Берлусконі дав зрозуміти, наскільки важливий для нього "Мілан". Нагадаємо, раніше у ЗМІ з'являлися повідомлення про те, що керівництво "червоно-чорних" шукає нові джерела фінансування, у тому числі шляхом продажу частини акцій клубу.

"Мілан" не продається. Клуб коштує понад 500 мільйонів євро. Зі святими речами не жартують", категорично заявив Берлусконі.

Відзначимо, що нинішній сезон для "червоно-чорних" виявився одним з найгірших за останні роки: міланці займають лише 7-ме місце в чемпіонаті Серії А - за чотири тури до фінішу - вилетіли з 1/4 фіналу Кубка Італії, а також припинили боротьбу на стадії 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів, поступившись дорогу іспанської "Атлетіко". !zn

Читайте також:

Берлусконі побоюється, що його "згноять у в'язниці, як Тимошенко"

"Реал" заробив більше 500 мільйонів євро за сезон

Італійський "Інтер" продано бізнесмену з Індонезії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі