"Баварія" розбирається з "Арсеналом", у протистоянні "темних конячок" перемагає "Порту"

Відео
Поділитися
"Баварія" розбирається з "Арсеналом", у протистоянні "темних конячок" перемагає "Порту" "Баварія" буде готуватися до матчу в гарному настрої © http://www.fcbayern.telekom.de
Цікавий матч очікував уболівальників в Лондоні, де місцевий "Арсенал" несподівано поступився мюнхенській "Баварії" 1:3. У зустрічі ж "Малаги" і "Порту" перемогу відсвяткували більш досвідчені на міжнародній арені португальці.

Завершилися чергові матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів. Так само і як тиждень тому, в одному з протистоянь вже практично вирішена доля путівки до чвертьфіналу: щоправда, на відміну від "Ювентуса", що розгромив "Селтік" 0:3, лондонському "Арсеналу" все-таки вдалося залишити хоча б мінімальний шанс на порятунок в Мюнхені.

Німці почали потужно і вже на 7-й хвилині простріл Томаса Мюллера був завершений Тоні Кроосом - 0:1. Гол ще більше надихнув гостей і через якихось 13 хвилин вони остаточно збентежили суперника - Мюллер чудово скористався невдалими діями поляка Войцеха Щесни, що відбив м'яч на його ногу - 0:2! "Арсенал" зумів відповісти лише під завісу першого тайму, але його атаки виявилися не такими небезпечними.

Після перерви "каноніри" здавалося налагодили гру, і незабаром їхні зусилля увінчалися успіхом. Примітно, що скоротити розрив у рахунку вдалося колишньому баварцю Лукасу Подольські - саме він і скористався помилкою воротаря мюнхенців Мануеля Нойєра на виході - 1:2. Господарі атакували, хороші моменти були у Джека Уілшира та Олів'є Жиру, але все вийшло як за Гарі Лінекером - "у футбол грають 22 футболісти, а перемагають німці": щоправда переможну крапку в матчі поставив не німець, а хорват Маріо Манджукіч, та "Арсеналу" від цього легше не стало. 1:3 і шанси на прохід до чвертьфіналу у лондонців так само примарні, як і британський туман.

У грі двох південноєвропейських команд "Порту" і "Малаги" багато хто ставив на іспанців - незважаючи на міжнародний досвід португальців і їхні знову ж таки не малі заслуги. Але ж справді: команда з средеземноморского узбережжя, що йде на четвертому місці чемпіонату Іспанії, загартована в боях з "Реалом" і "Барсою" могла створити проблеми суперникові. Та вийшло трохи інакше - нехай і в напруженій боротьбі, але "Порту" все-таки вирвала перемогу. Гол був забитий на 56-й хвилині, коли Алекс Сандро і Жоау Моутінью скористалися позиційною помилкою оборони "Малаги". Ясно одне - в цьому протистоянні нічого не прояснилося навіть після першого матчу. Як були обидві команди загадкою для одне одного, уболівальників і фахівців, так і залишилися. Все вирішиться через два тижні.

Завтра ж будуть зіграні два останні матчі першого раунду 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів: турецький "Галатасарай" прийме німецький "Шальке 04", в іншому матчі нас чекає захоплююче протистояння "Мілана" і "Барселони".

Читайте також:

"Ювентус" і кривдник "Динамо" практично забезпечили собі місце в 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів

Донецький "Шахтар" забив двічі, але цього не вистачило для перемоги над "Боруссією"

ФІФА дозволила використання відеофіксації голів на чемпіонаті світу-2014

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі