Анчелотті вважає, що йому буде складно відмовити "Реалу"

Поділитися
Анчелотті вважає, що йому буде складно відмовити "Реалу"
Головний тренер ПСЖ поки не визначився остаточно зі своїм майбутнім.

Італійський фахівець Карло Анчелотті, який нині очолює "Парі Сен-Жермен" поки не визначився зі своїм майбутнім, хоча і не виключає, що може залишитися в Парижі ще на сезон.

"Ніхто ніколи не знає, що його чекає попереду. Можу сказати, що я щасливий у ПСЖ і цілком можливо, що я залишуся тут надовго. Я насолоджуюся життям у Парижі. Я хочу виграти Лігу 1 і відсвяткувати цей успіх", - заявив Анчелотті Sky Sport Italia.

Коментуючи чутки про перехід у "Реал", який, швидше за все влітку залишить нинішній коуч Жозе Моурінью, Анчелотті теж не може сказати щось напевно.

"Буде важко відмовити Реалу", - сказав італієць, відповідаючи на питання, чи погодиться він очолити "Королівський клуб" у разі відходу Жозе Моурінью.

"Я не знаю, що трапиться в майбутньому. У минулому я дійсно був близький до Реалу, однак, тоді я вибрав Челсі".

Нагадаємо, що за свою кар'єру Анчелотті працював у кількох італійських клубах, зокрема, в "Мілані", трохи пізніше він перейшов у лондонський "Челсі", а в грудні 2011-го він очолив ПСЖ.

Раніше повідомлялося, що Анчелотті може продовжити роботу в "Реалі", який залишить Моурінью. "Челсі", в який збирався португалець, на думку преси, звільнить від своїх обов'язків іспанець Рафаеля Бенітеса. Втім, у ПСЖ заперечують, що ведуть переговори з Бенітесом, а про долю Анчелотті також ніхто не коментує.

Також напередодні з'явилася інформація про те, що ПСЖ не проти залучити до роботи в клубі нинішнього головного тренера "Шахтаря" Мірча Луческу.

Зазначимо, що ПСЖ впевнено лідирує в чемпіонаті Франції, випереджаючи "Марсель" на 9 очок. За певних розкладів, зокрема, в разі перемоги парижан над середняком "Валансьєном", вони за три тури до фінішу першості відсвяткують чемпіонство. !zn

Читайте також:

Всупереч пропозиції від ПСЖ, Руні вимагає новий контракт у "Манчестері"

Президент "Реала" зробить все, щоб Моурінью залишився

Моурінью допоможе Анчелотті в боротьбі з "Барселоною"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі