ТВі витісняють із ефіру

Поділитися
Журналісти телеканалу ТВі обурені тим, що кабельний оператор «Воля» без попередження вирішив з початку осені перевести канал із популярного базового пакета в дорогий розширений пакет.

Журналісти телеканалу ТВі обурені тим, що кабельний оператор «Воля» без попередження вирішив з початку осені перевести канал із популярного базового пакета в дорогий розширений пакет, доступний тільки третині користувачів цього оператора.

«З початку вересня нинішнього року найбільший кабельний оператор України «Воля» без попередження вирішив перевести ТВі з популярного базового пакета в дорогий розширений пакет, доступний лише третині користувачів цього оператора», - ідеться у зверненні журналістів ТВі.

«Починаючи з кінця липня нинішнього року, в переддень виборів, Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення вимагає від кабельних операторів незаконно виключати сигнал ТВі. Понад 60 кабельних компаній лише протягом серпня виключили ТВі зі своїх пакетів», - стверджують на каналі.

«Ми потребуємо вашої підтримки. Ми закликаємо вас заявити українському президентові Віктору Януковичу та іншим керівникам країни про неприпустимість репресій і знищення свободи слова, зокрема в передвиборний період», - підкреслюється у зверненні журналістів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі