Луценко назвав найбільш криміногенне місто

Поділитися
Місто Мелітополь (Запорізька область) вийшло в лідери серед найбільш криміногенних міст України. ...

Місто Мелітополь (Запорізька область) вийшло в лідери серед найбільш криміногенних міст України. Про це заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, представляючи нового начальника УМВС у Запорізькій області Віктора Ольховського. Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ у Департаменті зв’язків із громадськістю та міжнародної діяльності МВС України, одне з доручень, даних В.Ольховському, — досягнення радикальних змін на краще у «криміногенній ситуації в Мелітополі». «Адже ні для кого не секрет, що останнім часом саме це місто стало «лідером» серед інших схожих міст за рівнем злочинності», — сказав Ю.Луценко. Також міністр звернувся до представників обласної влади з проханням підтримати міліцію в її роботі з оздоровлення оперативної обстановки в регіоні.

Міністр внутрішніх справ України Ю.Луценко звільнив від виконання обов’язків начальника Управління УМВС у Запорізькій області Олександра Шмітька і призначив на цю посаду Віктора Ольховського.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі