Залізниці надіслали 1153 листи до органів місцевого самоврядування

Поділитися
Структурні підрозділи залізниць надіслали 1153 листи до органів місцевого самоврядування, дорожньо-експлуатаційних, комунальних та інших підприємств з вимогою негайно організувати усунення недоліків на під'їздах до залізничних переїздів, що знаходяться на балансі цих підприємств. Про це повідомила прес-служба «Укрзалізниці».
Структурні підрозділи залізниць надіслали 1153 листи до органів місцевого самоврядування, дорожньо-експлуатаційних, комунальних та інших підприємств з вимогою негайно організувати усунення недоліків на під'їздах до залізничних переїздів, що знаходяться на балансі цих підприємств. Про це повідомила прес-служба «Укрзалізниці».Згідно з повідомленням, такі підсумки позачергового огляду переїздів, що знаходяться на балансі залізниць, який відбувся з 15 жовтня на території всієї України. До складу комісій були запрошені регіональні представники Державтоінспекції, дорожньо-експлуатаційних організацій, Укравтодору, Головавтотрансінспекції. Основні претензії - неякісне дорожнє полотно і відсутність дорожніх знаків. Як наголошено в повідомленні, хоча 21% зауважень уже усунено, залізнтці України були змушені направити 137 звернень до прокуратури з метою вжити відповідних заходів до керівників підприємств, які незадовільно організували усунення недоліків. Загалом у ході огляду було перевірено 5655 переїздів, з них 2679 - з автобусним рухом. Станом на 15 листопада залізниці усунули 97% усіх виявлених недоліків. Зауважень до роботи пристроїв переїзної автоматики, світлової та звукової сигналізації при огляді не було.

За матеріалами УНИАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі