Путін: За порушення правил реєстрації треба ввести кримінальну відповідальність

Поділитися
Відповідальність за порушення правил реєстрації у великих містах повинна бути підвищена аж до кримінальної. За інформацією російських ЗМІ, про це заявив прем'єр-міністр Володимир Путін на засіданні Держради і президентської комісії з реалізації пріоритетних національних проектів і демографічної політики.
Відповідальність за порушення правил реєстрації у великих містах повинна бути підвищена аж до кримінальної. За інформацією російських ЗМІ, про це заявив прем'єр-міністр Володимир Путін на засіданні Держради і президентської комісії з реалізації пріоритетних національних проектів і демографічної політики."Потрібно продовжити удосконалювати систему реєстрації громадян з інших міст у великих населених пунктах країни", - сказав він. На думку прем'єра, Росії ще рано переходити до заявкового способу реєстрації через Інтернет. "Ми зовсім нещодавно прийняли рішення про те, щоб реєстрація, скажімо, у такому місті як Москва, проводилася заявковим способом через інтернет. Мабуть зарано ми перейшли до таких ліберальних форм реєстрації громадян", - сказав Путін. "У нас у колишні часи була, по-моєму, 196-а стаття за порушення паспортного режиму. Тепер у нас прописка скасована, є рішення Конституційного суду, але в рамках цих рішень можливо підвищити відповідальність за порушення адміністративного режиму аж до кримінальної", - цитують Путіна "Вести". У цьому випадку, попередив прем'єр, "на регіональні органи влади ляже певна частка відповідальності за те, щоб цей режим дотримувався, у тому числі і стосовно тих осіб, які будуть переведені або виселені з великих адміністративних центрів країни в ті місця, звідки вони прибули". Окрім того, на думку Путіна, влада повинна активніше вести роботу із збереження міжнаціональної стабільності. Він нагадав, що у СРСР ця робота радянських органів влади не виносилась на загальний огляд, але велася. "Зараз вона пішла з порядку денного. Ми повинні повернути її у повсякденну роботу. Найважливіше нічого немає. Від цього залежить існування нашої держави", - сказав Путін. Раніше він вже заявляв, що правила реєстрації у великих містах можуть бути змінені, якщо приїжджі не буде дотримуватися місцевих законів.

За матеріалами Граней.ру

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі