Під Києвом побудують найбільший ринок в Україні

Поділитися
Під Києвом хочуть побудувати найбільший в Україні оптовий ринок сільгосппродукції «Столичний». Про це розповів заступник мера Віктор Сівець.
Під Києвом хочуть побудувати найбільший в Україні оптовий ринок сільгосппродукції «Столичний». Про це розповів заступник мера Віктор Сівець.«У п'ятницю прем'єр Микола Азаров заклав на Окружній дорозі капсулу під будівництво. Сам ринок буде побудований в Києво-Святошинському районі Київської області за півтора року. Це буде найбільший ринок в Україні - 140 га», - розповів Сівець, пише газета «Сегодня». Для порівняння: одеський «7-й кілометр», який називають одним з найбільших ринків Європи, займає близько 70 га. Перша черга ринку «Столичний» почне працювати вже у червні 2011 року. Вона включає плодоовочеий павільйон, рибний і м'ясний термінали, квітковий павільйон, критий майданчик для торгівлі з машин, овочесховище і зону митного оформлення. Будівництво «Столичного» обійдеться в 1,3 мільярда гривень, і дозволить створити близько 7 тисяч нових робочих місць. Ціни обіцяють на 10-15% нижчі, ніж на інших ринках і в магазинах, а брати товар можна буде і в роздріб. Всього в Україні планується створити цілу мережу оптових ринків сільгосппродукції. «Столичний» стане першим із шести запланованих.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі