Нємцов не зміг подати скаргу на свій арешт

Поділитися
Співголова руху «Солідарність» Борис Нємцов зможе подати скаргу на адміністративний арешт тільки 11 січня. Про це повідомив в ефірі радіостанції «Ехо Москви» адвокат Нємцова Тимур Оніков.
Співголова руху «Солідарність» Борис Нємцов зможе подати скаргу на адміністративний арешт тільки 11 січня. Про це повідомив в ефірі радіостанції «Ехо Москви» адвокат Нємцова Тимур Оніков. За його словами, після того, як сьогодні вранці, 8 січня, суддя Світового суду Тверського району Москви Ольга Боровкова відмовилася прийняти скаргу Нємцова, Оніков спробував подати скаргу безпосередньо до Тверського суду.«Черговий суддя відмовився приймати цю скаргу, мотивуючи це тим, що суд не працює до 11 числа, і попросив приставів вивести мене з будівлі суду», - розповів він і додав, що таким чином скаргу безпосередньо в Світовий суд можна буде подати 11 січня, хоча суд зобов'язаний її прийняти і на святах. Оніков також зауважив, що скаргу Володимира Тора, який відбуває покарання разом з Нємцовим, суддя Боровкова сьогодні прийняла. Нагадаємо, що Нємцова затримав ОМОН на Тріумфальній площі в Москві 31 грудня перед початком мітингу опозиції. Наступного дня суд прийняв рішення про його арешт на 15 діб.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі