Microsoft поповнив список безкоштовних інтернет-додатків для Windows

Поділитися
© suomenkuvalehti.fi
Корпорація Microsoft презентувала громадськості останню версію пакету безкоштовних додатків Windows Live Essentials 2011. Про це в четвер, 30 вересня, повідомили ЗМІ з посиланням на повідомлення прес-служби корпорації.
Корпорація Microsoft презентувала громадськості останню версію пакету безкоштовних додатків Windows Live Essentials 2011. Про це в четвер, 30 вересня, повідомили ЗМІ з посиланням на повідомлення прес-служби корпорації. Ця версія є четвертою за рахунком. До неї потрапили: клієнт сервісу з обміну миттєвими повідомленнями Windows Live Messenger, програми Mail, Movie Maker, Photo Gallery, блогерський клієнт Writer, клієнт для віддаленого доступу до даних, які зберігаються на комп'ютері користувача, під назвою Live Mesh, а також програма «Родинна безпека», за допомогою якої легко встановити можливість доступу для різних користувачів до різних додатків. Усі доповнення можна завантажити на офіційному сайті Microsoft. Інсталювати компанія пропонує не тільки весь пакет, але й окремо кожну з його складових. Крім англомовного видання, є й російськомовна версія. Microsoft анонсувала про вихід четвертої «хвилі» Windows Live Essentials у червні 2010 року. Тоді ж користувачам надали можливість встановити бета-версію сервісу. У порівнянні з попередніми версіями, в новому пакеті послуг було істотно розширено інтеграцію додатків пакету з веб-сервісами. Зокрема, мова йде про можливість отримати доступ до популярних соцмереж, наприклад, Facebook і MySpace, фото-й відео-хостингу Flickr та YouTube, без необхідності використовувати браузер. Передбачають, що такий формат роботи буде зручнішим для користувачів, а також дозволить краще захистити їхні персональні дані.

За матеріалами Лента.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі