Грузія вимагає заарештувати російського офіцера

Поділитися
МЗС Грузії направив Росії ноту з проханням заарештувати російського військового, якого грузинські спецслужби звинувачують в організації низки терактів у Тбілісі та інших регіонах.
МЗС Грузії направив Росії ноту з проханням заарештувати російського військового, якого грузинські спецслужби звинувачують в організації низки терактів у Тбілісі та інших регіонах.Як повідомила на брифінгу заступник міністра закордонних справ Ніно Каландадзе, ноту грузинське зовнішньополітичне відомство направило через швейцарських посередників. У ній міститься заклик до керівництва Росії «заарештувати організатора вибухів на території Грузії, майора збройних сил Росії Євгенія Борисова та інших членів терористичної групи, які в даний момент знаходяться на території Абхазії». МЗС Грузії наполягає на тому, щоб на допиті майора Борисова були присутні представники грузинських правоохоронних органів. Нагадаємо, що, за твердженням МВС Грузії, вибух 22 листопада цього року біля офісу опозиційної Лейбористської партії, як і вибух у той же день в «спальному» районі Тбілісі, нібито організовані саме офіцером ГРУ майором Борисовим, який проходить службу на території Абхазії. Безпосереднім виконавцем теракту був уродженець Гальського району Абхазії Гогіта Арканов. Він заарештований і дав зізнавальні свідчення.

За матеріалами «Радіо Свобода»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі