"Дід Хасан" вижив

Поділитися
© Evgeny Gutyar
Аслан Усоян, відомий у кримінальних колах як "Дід Хасан", і його охоронець вижили після замаху в центрі Москви. Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на представника Слідчого комітету при прокуратурі Російської Федерації.
Аслан Усоян, відомий у кримінальних колах як "Дід Хасан", і його охоронець вижили після замаху в центрі Москви. Про це повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на представника Слідчого комітету при прокуратурі Російської Федерації.Згідно з даними ЗМІ, Усояна доставили в Боткінську лікарню, де його оперують. У нього наскрізне поранення черевної порожнини, життєво важливі органі не було пошкоджено. Біля в'їзду на територію лікарні чергує близько 20 бійців ОМОНА. Раніше повідомлялося, що "Дід Хасан" помер по дорозі до лікарні, а тіло його охоронця було знайдено під час огляду території біля місця вбивства Усояна. За словами правоохоронних органів, ЗМІ дезінформували для забезпечення безпеки все ще живого Аслана Усояна. Згідно з оперативними даними правоохоронних органів, "Дід Хасан" є найбільшим авторитетом кримінального світу на території всього пострадянського простору.

За матеріалами УНИАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі