Афганістану загрожує голод

Поділитися
© Ігор Пирожик, foto.delfi.ua
ООН закликала країни світу виділити додатково понад 650 мільйонів доларів на гуманітарну допомогу Афганістану. Причиною такого заклику стала небезпека голоду в країні.
ООН закликала країни світу виділити додатково понад 650 мільйонів доларів на гуманітарну допомогу Афганістану. Причиною такого заклику стала небезпека голоду в країні. Представник відомства ООН з допомоги в надзвичайних ситуаціях Кетрін Брегг заявила, що допомога повинна бути надана на основі «гуманності, неупередженості й нейтралітету» та досягати більшої кількості людей. За оцінками ООН, більше як семи мільйонам жителів Афганістану загрожує голод. Організація Червоного хреста нещодавно попередила, що гуманітарна ситуація в країні погіршується. Ряд міжнародних організацій раніше піддавали владу Афганістану критиці за неефективне використання виділених на допомогу коштів.

За матеріалами УНИАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі