Samsumg MV 800

Поділитися
Чи можна здивувати покупця 16 мегапіксельною матрицею і п'ятикратним зумом, суцільнометалевим корпусом і безліччю вбудованих алгоритмів обробки?

Добре, чи можна здивувати недосвідченого покупця якістю знімків, зроблених при значенні ISO 800 і об'єктивом, який повністю ховається в камеру, автоматично закривається шторками, які захищають передню лінзу від ушкоджень?

Мабуть, буде складно...

Дійсно, сучасний рівень розвитку виробництва і глобалізація економіки дозволяє багатьом компаніям досягати вражаючих результатів. Залишається питання: як завоювати симпатію споживача?

Компанія Samsung, знає, як зробити привабливий для звичайного покупця фотоапарат. Він називається Samsumg MV 800. Інженери змогли додати до традиційних мегапікселів і кратності зума родзинку у вигляді великого поворотного сенсорного дисплея. Причому саме взаємодія цих трьох параметрів стала вирішальною.

По-перше, унікальний шарнір дозволяє повернути екран на кут до 180 градусів і у крайньому положенні зробити його ніби продовженням передньої панелі камери. Окрім зручності фотографування з нестандартних ракурсів це надає беззаперечні переваги при зйомці автопортретів. До речі, для цього режиму розробники додали додаткову кнопку Спуск, вона єдина на задній панелі апарату, тому помилитися просто неможливо!

По-друге, великі розміри дисплея (діагональ три дюйми) забезпечують комфорт як при звичайному виборі композиції майбутнього кадру, так і при використанні вбудованої допомоги щодо позування (навіть якщо апарат встановлено на столі або штативі у декількох метрах від моделі). Та й внутрішньокамерне редагування (в апараті є міні-редактор, набір цифрових фільтрів, інструмент створення фотошаржів і функція Magic Mask, завдяки якій в один знімок можна на льоту вкласти деталі з іншого) на такому екрані робити простіше. У режимі перегляду, будучи встановленою на стіл у напіввідкритому стані, Samsumg MV 800 перетворюється на витончену мініатюрну фоторамку.

По-третє, чутливість дисплея до дотику робить управління камерою інтуїтивно зрозумілим (і схожим на маніпуляції зі смартфонами завдяки інтерфейсу з п'ятьма робочими столами, змінними заставками і піктограмами), а операції з редагування - простими.

Samsumg MV 800 виявилася найбільш інноваційною аматорською фотокамерою 2011 року. Вона органічно поєднує високу для свого класу якість зйомки фото і відео з продуманою ергономікою і значною кількістю додаткових можливостей.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі