Зозуля зацікавив кілька клубів іспанської Прімери

Поділитися
Зозуля зацікавив кілька клубів іспанської Прімери Контракт Зозулі з "Альбасете" закінчується 30 червня 2019 року © twitter.com
Українець може продовжити кар'єру у вищому іспанському дивізіоні.

Український форвард "Альбасете" Роман Зозуля влітку може змінити клуб. До українського гравця проявляє інтерес "Хетафе", а також ряд інших клубів іспанської Прімери.

"Альбасете" не поспішає вести переговори з Зозулею, адже зараз тільки квітень. Однак, це правда, що ним цікавиться не тільки "Хетафе", але і інші клуби Прімери. Поки можна говорити лише про інтерес, якоїсь конкретики немає", - повідомив журналіст El Digital de Albacete Уго Пінья в інтерв'ю Football24.ua.

Чинний контракт Зозулі з "Альбасете" закінчується 30 червня 2019 року. У разі виходу "Альбасете" в Ла Лігу контракт Зозулі автоматично продовжується ще на рік.

У нинішньому сезоні 29-річний український форвард провів 27 матчів у складі "Альбасете", в яких забив 8 голів і зробив 2 результативні передачі. "Альбасете" після 32 турів йде на 3-му місці в турнірній таблиці.

Раніше стало відомо про те, що Зозуля визнаний найкращим гравцем "Альбасете" за підсумками минулого сезону.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі