Зозуля вибачився перед уболівальниками за свою агресивну поведінку

Поділитися
Зозуля вибачився перед уболівальниками за свою агресивну поведінку Охоронцю довелося тримати Зозулю © ФК Днепр
Форвард "Дніпра" вдарив арбітра і спровокував конфлікт після матчу з "Зорею".

Роман Зозуля приніс вибачення уболівальникам за свою поведінку після закінчення півфінального матчу Кубка України проти "Зорі", який завершився перемогою луганчан з рахунком 2:0.

"Хочу вибачитися перед всіма футбольними уболівальниками України за свою агресивну поведінку по закінченні матчу "Зоря" - "Дніпро"! Усвідомлюю, що ніякі емоції не можуть виправдати мої дії після фінального свистка!

Чесно кажучи, я дуже хотів допомогти своїм партнерам вперше за 12 років завоювати право грати у фіналі Кубка України, але змушений був дивитися матч серед вболівальників! Емоційної середовища додало розчарування від результату матчу!

Усвідомлюю, що моя нестриманість заслуговує на покарання! Тому щиро прошу вибачення! Відразу після гри, коли емоції спали, я зайшов у суддівську кімнату, де так само особисто вибачився перед арбітром матчу Анатолієм Абдулою і всією бригадою за свою агресивну поведінку!", - написав Зозуля на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, після матчу Зозуля, який пропускав гру через дискваліфікацію, вибіг на поле, вдарив арбітра і спровокував масову бійку.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі