"Зоря" знову програла "Легії" і покинула Лігу Європи

Поділитися
"Зоря" знову програла "Легії" і покинула Лігу Європи "Легія" святкувала успіх © twitter.com
Луганський клуб не зумів вийти в груповий етап турніру.

Луганська "Зоря" зазнала другої поразки від "Легії" в раунді плей-офф Ліги Європи, залишивши турнір.

Підопічні Юрія Вернидуба зазнали поразки в Києві з рахунком 1:0 і прибули до Польщі в статусі аутсайдера. Однак заволодіти беззаперечною перевагою і затиснути суперника українській команді так і не вдалося. "Легія" при домашніх трибунах частіше йшла вперед, а на 16-й хвилині "Зоря" пропустила гол - подача зі штрафного і стрибок кількох футболістів за м'ячем завадили воротареві Шевченку і м'яч без дотиків опинився в сітці.

Луганчанам вдалося відігратися наприкінці першого тайму. Хомченовський ідеально пробив зі штрафного без шансів для воротаря. На 62-й хвилині чергова атака "Легії" завершилася ще одним голом. Поляки вийшли вперед завдяки Гільєрме, який вдало підправив м'яч після удару Кухарчика здалеку. Практично відразу гості зуміли відігратися. Ще один штрафний завершився витонченим ударом Малиновського, який застав зненацька голкіпера Куцяка.

На фінальний штурм сил і удачі "Зорі" не вистачило, а поляки зловили команду Вернидуба на контратаці перед самим фінальним свистком. Опанасенко, блокуючи удар з меж штрафного майданчика порушив правила на Дуді, в результаті чого арбітр призначив пенальи, який реалізував сам потерпілий. 3:2 - друга перемога "Легії", яка дала можливість полякам пройти в груповий раунд Ліги Європи.

"Легія" - "Зоря" - 3:2 (перший матч - 1:0)
Голи: Бжискі, 16, Гільєрме, 62, Дуда, 90+5 (з пенальті) - Хомченовський, 39, Малиновський, 66

"Легія": Куцяк, Паздан (Левчук, 7), Йодловєц, Бжискі, Гільєрме, Фурман, Берешинські, Кухарчик, Ржезнічак, Прийович (Сагановскі, 90+2), Ніколіч (Дуда, 67)

"Зоря": Шевченко, Опанасенко, Сіваков, Пилявський (Чечер, 83), Каменюка, Гордієнко, Любенович (Ліпартія, 86), Караваєв, Малиновський, Хомченовський (Будківський, 58), Петряк

Попередження: Паздан, Дуда - Каменюка, Сіваков, Будківський, Опанасенко

Нагадаємо, що в Лізі Європи виступить "Дніпро". Команда Мирона Маркевича вперше у своїй історії буде посіяна в першому кошику жеребкування групового етапу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі