"Зоря" відрахувала 11 гравців молодіжного складу за участь в договірних матчах

Поділитися
"Зоря" відрахувала 11 гравців молодіжного складу за участь в договірних матчах Команда U-19 здавала матчі © ФК "Заря"
Цілий ряд футболістів клубу брав участь в "дивних" матчах.

Генеральний директор луганської "Зорі" Сергій Рафаїлов заявив програмі "Профутбол" про рішення відрахувати з команди U-19 відразу 11 футболістів. Такому рішенню передувало внутрішнє розслідування.

З команди були відраховані: Валентин Великий, Іван Волик, Олексій Оленченко, Сергій Романов, Єгор Скворцов, Максим Слюсар, Павло Смірнов, Олександр Солдатенко, Владислав Сидоренко, Владислав Філенков і Денис Шапочка. Всі підтвердили, що отримували по 1700 доларів за поєдинок з потрібним результатом.

"Всі ці футболісти були відраховані. Я зроблю все, щоб вони не з'явилися в іншій команді. Деякі самі виявили бажання брати участь в договірних матчах. Один гравець розповідав: "Я отримую 300 доларів. Як мені жити?". Я у нього запитав: "А мама скільки у тебе отримує?". Він говорить: "Дві тисячі гривень", - розповів Рафаїлов.

Читайте також: "Карпати" - "Зоря": огляд матчу

Зазначимо, що нещодавно скандал на схожому грунті відбувся в запорізькому "Металурзі", коли обвинувачення в продажу одного з поєдинків від більш молодих партнерів по команді отримав капітан Віталій Лисицький, однак доказів по даному питанню не знайшлося.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі