"Зоря" розлучилася з трьома гравцями і підписала півзахисника "Олімпіка"

Поділитися
"Зоря" розлучилася з трьома гравцями і підписала півзахисника "Олімпіка" Дорошенко в минулому сезоні забив 4 голи © olimpik.com.ua
У складі луганського клубу, який представить Україну в Лізі Європи, відбулися зміни.

Три гравці покинули луганську "Зорю" у міжсезоння. Про це в коментарі клубній прес-службі луганчан розповів генеральний директор "Зорі" Сергій Рафаїлов.

"На сьогоднішній день команду покинули Олександр Грицай - у зв'язку із завершенням контракту, Максим Білий, якому ми запропонували новий контракт, але він відмовився його підписувати і зараз знаходиться в пошуках іншого клубу, а також Віталій Вернидуб, з яким контракт був розірваний за обопільною згодою , - розповів Рафаїлов, - Президент і керівництво "Зорі" виконують свою обіцянку: якщо у футболіста з'являється цікава пропозиція від іншого клубу, ми готові його розглядати. Тому Віталію Вернидубу була надана можливість виступати за азербайджанський футбольний клуб "Габала", де йому, швидше все, запропонували більш вигідні фінансові умови".

Додамо, що в "Габалі" Вернидуб виступатиме під керівництвом українського тренера Романа Григорчука. Також в минулому сезоні за команду грали Олексій Гай та Дмитро Безотосний.

У той же час склад луганського клубу поповнив екс-півзахисник донецького "Олімпіка" Кирило Дорошенко. 25-річний гравець в минулому сезоні провів 19 матчів у Прем'єр-лізі (4 голи) і 3 матчі в Кубку України (1 гол). Рафаїлов зазначив, що "Зоря" веде переговори ще з кількома футболістами, які повинні підсилити гру команди.

Нагадаємо, що "Зоря" зайняла рекордне для себе четверте місце в Прем'єр-лізі і другий рік поспіль вийшла в єврокубки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі