"Золотий м'яч"-2014: Фоменко вибрав фаворита, а Тимощук - колишнього одноклубника

Поділитися
"Золотий м'яч"-2014: Фоменко вибрав фаворита, а Тимощук - колишнього одноклубника Михайло Фоменко проголосував за Кріштіану Роналду © realmadrid.com
Переможця найпрестижнішої індивідуальної нагороди визначають педставители ЗМІ, а також тренери і капітани національних збірних.

У Федерації футболу України повідомили, як проголосували представники збірної у конкурсі по визначенню кращого футболіста світу в 2014 році.

Нагадаємо, що вручення премії "Золотий м'яч" відбудеться в середині січня, однак переможець номінації буде визначено набагато раніше. Також паралельно з визначенням чергового володаря престижної нагороди стане відомий і кращий тренер року.

Вибір головного тренера Михайла Фоменка:

Футболісти

1. Кріштіану Роналду (Реал, Іспанія; збірна Португалії). 2. Ліонель Мессі (Барселона, Іспанія; збірна Аргентини). 3. Мануель Нойєр (Баварія, Німеччина; збірна Німеччини).

Тренери

1. Йоахім Лев (збірна Німеччини). 2. Карло Анчелотті (Реал, Іспанія). 3. Жозе Моурінью (Челсі, Англія).

Вибір капітана збірної України Анатолія Тимощука:

Гравці

1. Мануель Нойєр (Баварія; збірна Німеччини). 2. Томас Мюллер (Баварія; збірна Німеччини). 3. Кріштіану Роналду (Реал; збірна Португалії).

Тренери

1. Йоахім Лев (збірна Німеччини). 2. Карло Анчелотті ("Реал", Мадрид). 3. Дієго Сімеоне ("Атлетіко", Мадрид).

Нагадаємо, що раніше Михайло Фоменко заявив, що Золотий м'яч в 2014 році заслужив футболіст, який проявив себе на чемпіонаті світу. Однак у підсумку, він вибрав фаворита гонки, португальця, а Роналду і його збірна провалилися на полях Бразилії.

Додамо, що за результатами голосування в 2013 році "Золотий м'яч" отримав Кріштіану Роналду, а кращим тренером став екс-наставник "Баварії" Юпп Хайнкес.

Після зустрічі 4-го туру Ліги Чемпіонів між "Барселоною" і "Аяксом" Ліонель Мессі наздогнав іспанця Рауля в списку кращих бомбардирів Ліги Чемпіонів. На рахунку футболістів по 71 м'яч.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі