Золотий дубль є нашою мотивацією - Ребров

Поділитися
Золотий дубль є нашою мотивацією - Ребров Ребров вже перемагав "Шахтар" у фіналі Кубку України
Головний тренер "Динамо" запевняє, що напередодні фіналу Кубку України у його підопічних не було настрою святкувати чемпіонство.

Вже завтра, 4 червня, "Динамо" і "Шахтар" зіграють у фіналі Кубку України. Головний тренер киян Сергій Ребров відзначив, що команда готується до матчу дуже серйозно.

"Під час чемпіонського концерту за настроєм гравців я бачив, що їм поки не до святкування. У хлопців велике бажання перемогти в кубковому турнірі, - заявив Ребров в інтерв'ю газеті" Команда ", - Все-таки це буде вельми принциповий поєдинок, якого чекає вся Україна. Золотий дубль є дуже серйозною мотивацією для всіх нас і наших уболівальників ".

Також головний тренер "біло-синіх" прокоментував ситуацію зі скасуванням картки лідеру "Шахтаря" Алексу Тейшейрі, який тепер зможе зіграти у фіналі: "Скасували і скасували, що тут сказати. Я не збираюся коментувати рішення компетентних органів. Коль вони так вчинили, значить, у них були на те підстави. До цього можу додати тільки одне: Тейшейра - дійсно провідний гравець "Шахтаря", але ми повинні виходити на поле і перемагати "гірників". З Тейшейрою або без нього - без різниці ... "

Нагадаємо, що рік тому Ребров вже обіграв "Шахтар" у фіналі Кубку України, перебуваючи ще на посаді виконуючого обов'язки головного тренера. Всього в якості керманича "Динамо" молодий спеціаліст зустрічався з "Шахтарем" чотири рази: дві перемоги при одній нічиїй і одній поразці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі