ЗМІ: "Сток Сіті" чекає Коноплянку

Поділитися
ЗМІ: "Сток Сіті" чекає Коноплянку Коноплянка все ще може поїхати в Англію © ФК Днепр
Англійці все ще мають шанси підписати лідера "Дніпра".

Клуб англійської Прем'єр-ліги "Сток Сіті", який завершив останній чемпіонат на дев'ятому місці, домовляється з півзахисником "Дніпра" і національної збірної України Євгеном Коноплянкою. Про це 2 червня писали англійські ЗМІ, посилаючись на ексклюзивну інформацію, опубліковану в Твіттері німецьким журналістом Андрійя Брундичем.

З тих пір про свої плани щодо українця заявив спортивний директор іспанської "Севільї" Рамон Родрігес, а сам Коноплянка зізнався, що готовий перейти в турецький "Бешикташ", якщо вийде домовитися по умовам особистого контракту.

Проте британське видання Mirror тепер стверджує, що керівництво "Сток Сіті" давно зробило пропозицію півзахиснику і тепер сподівається, що Євген відповість згодою, так як саме англійці нібито готові запропонувати максимальну суму за контрактом самому футболістові, чого не поспішають робити іспанці і турки.

Читайте також: ЗМІ: Коноплянка домовився зі "Сток Сіті"

Відзначимо, що в минулому сезоні "Дніпро" з Коноплянкою у складі зумів вийти в фінал Ліги Європи, де поступився іспанській Севільї з рахунком 2:3.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі