ЗМІ: Росію можуть відсторонити від Олімпіади-2020

Поділитися
ЗМІ: Росію можуть відсторонити від Олімпіади-2020 Росія може отримати жорстке покарання © XSport.ua
Проблема в можливій підробці документів.

Росію можуть відсторонити від Олімпіади-2020 в Токіо за підроблення документів допінгової справи легкоатлета Данила Лисенка, повідомляє The Sunday Times з посиланням на власне джерело.

Раніше Лисенко був відсторонений від змагань із-за пропуску трьох допінг-тестів протягом року. На початку травня стало відомо, що чиновники Всеросійської федерації легкої атлетики (ВФЛА) причетні до фальсифікації документів у справі стрибуна у висоту. Як повідомляв спортивний агент Андрій Митьков, в справі замішаний і глава ВФЛА Дмитро Шляхтін.

Лисенко представив IAAF документи, в яких говориться, що він був недоступний для тестування за незалежне від нього обставинам.

За інформацією видання, у сфабрикованих документах було зазначено, що Лисенко був хворий і тому пропустив візит допінг-офіцерів. Документи були підписані прізвищем неіснуючого лікаря, а за адресою клініки, вказаною в довідках, розташована зруйнована будівля.

Згідно з інформацією британського видання, російські спортсмени будуть відсторонені від Токіо-2020, якщо факт фальсифікації документів підтвердиться.

Нагадаємо, в грудні минулого року президент РФ Володимир Путін визнав факт застосування допінгу російськими спортсменами.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі