Зі збірною України з біатлону буде працювати відомий тренер зі Словенії

Поділитися
Зі збірною України з біатлону буде працювати відомий тренер зі Словенії Урош Велепец став тренером збірної України © Biathlon Band
Урош Велепец доклав руку до виховання таких відомих біатлоністів як Яків Фак і Тея Грегорин. З українками він буде працювати аж до Олімпіади-2018.

У Федерації біатлону України визначилися зі спеціалістами, які будуть працювати з жіночої збірної. Після відмови німецького фахівця Рікко Гросса запрошення українців прийняв словенець Урош Велепец. 48-річний наставник пропрацює в жіночої збірної України до Олімпійських ігор 2018 року у Пхьончхані.

Велепец двічі брав участь в Олімпійських іграх в якості спортсмена, з 2002 року Урош працював у тренерському штабі збірної Словенії, а в 2012 році словенець був визнаний найкращим тренером року за версією IBU. Велепец безпосередньо причетний до успіхів найсильніших словенських біатлоністів - Якова Фака і Теи Грегорин.

З чоловічої збірної буде працювати німець Роберт Кабуков, відомий по своїй роботі з молодіжною збірною Росії.

Тренерський штаб збірної України з біатлону:

Жінки – Григорій Шамрай, Урош Велепец і Олександр Біланенко;

Чоловіки – Надія Бєлова, Роберт Кабуков, Олександр Семенов.

Сезон-2014/15 українська жіноча збірна завершила з двома медалями на чемпіонаті світу в Контіолахті (Фінляндія): Валя Семеренко виграла гонку з масовим стартом і була третьою у спринті. Українка в підсумку фінішувала на третьому місці в загальному заліку Кубка світу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі