Збірну України з хокею буде тренувати менеджер "Кременчука"

Поділитися
Збірну України з хокею буде тренувати менеджер "Кременчука" Савицький - новий головний тренер збірної
Головним тренером національної команди призначено Олександра Савицького.

На засіданні виконкому Федерації хокею України було прийнято рішення призначити головним тренером національної збірної Олександра Савицького - відомого в минулому захисника, а нині генерального менеджера ХК "Кременчук".

"У нас працювала експертна група, свої пропозиції вносили також члени виконавчого комітету. Ми детально опрацювали всі кандидатури. Ряд кандидатів не висловив наміру працювати зі збірною, деякі були задіяні у клубних командах. В кінці кінців ми зупинили свій вибір на Олександрі Савицьком. Це відомий у минулому хокеїст, молодий і амбітний тренер зі своїм баченням, перераховувати досягнення якого можна дуже довго", - підкреслив президент ФХУ Анатолій Брезвін.

Савицький зазначив, що в першу чергу планує продовжити процес омололожения збірної: "Я згоден з баченням керівництва Федерації про необхідність залучення нових виконавців. Гарною підмогою в цьому аспекті буде національний чемпіонат, де будуть виступати молоді гравці".

Відзначимо, що в бутність гравцем Савицький провів у складі збірної України 119 матчів, що є восьмим показником в історії команди. В якості тренера 44-річний фахівець працював у ХК "Поділ" і ХК "Кременчук", а також у ряді національних команд: у 2009-му році Савицький був асистентом Олександра Сеуканда в головній збірній, а пізніше очолював молодіжну та юніорську збірні України.

Нагадаємо, в майбутньому сезоні збірній Україні належить зіграти на етапі Єврочелленджу, в олімпійському кваліфікаційному турнірі в Японії і на чемпіонаті світу у Дивізіоні ІВ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі