Збірна України з конкуру завоювала путівку на Олімпіаду-2012

Поділитися
© zip.org.ua
Національна збірна України у командному заліку здобула перемогу на кваліфікаційних змаганнях в Європі, що дозволило отримати ліцензію на Олімпіаду у Лондоні. Друге і третє місце посіли збірні Туреччини та Польщі відповідно.

У відбірковому турнірі Selection Trials for Olympic Games London 2012 у Лондоні взяли участь команди групи С (країн Центральної та Східної Європи та Центральної Азії) і групи G (країн Південно-східної Азії).

На одну олімпійську ліцензію претендувало дев'ять команд із Росії, Польщі, Туреччини, Азербайджану, Болгарії, Угорщини, Японії, Китаю та України.

До складу української збірної увійшли президент федерації кінного спорту України Олeксaндр Онищенко, Катерина Оффель, Кассіо Ріветт, Бьорн Нагель та Олег Красюк.

За результатами виступів збірна України посіла перше місце у командному заліку, що дозволило українським конкуристам отримати ліцензію на Олімпіаду у Лондоні. Друге і третє місце зайняли збірні Туреччини та Польщі відповідно.

За результатами змагань в особистому заліку перше місце посіла Катерина Оффель на Віванте, друге - Бьорн Нагель на Ніаке і дев'яте - Кассіо Ріветт на Верді.

Нагадаємо, що за результатами виступів української збірної на Олімпіаді-2008 у Пекіні, українська команда посіла десяте місце. В індивідуальному заліку найкращі результати показали Жан Клод Ван Генберге, який завоював десяту позицію, інші конкуристи посіли наступні місця: 52-ге - Бьорн Нагель, 62-ге - Катерина Оффель і 65-те - Олeксaндр Онищенко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі