Збірна України з футболу програла збірній Італії

Поділитися
© football.ua
Збірна України з футболу в товариському матчі програла збірній Італії з рахунком 0:2.

Початок матчу вселяв досить обґрунтовані надії на позитивний результат для українських футболістів. Так, уже на 1-ій хвилині в результаті удару Ярослава Ракицького збірна України могла б вийти вперед, але м'яч, пролетівши повз голкіпера, потрапив у стійку.

Далі «жовто-сині» демонстрували досить упевнену гру в центрі поля, поступово придивляючись до суперника. Щоправда, як виявилося, "придивлялася" й збірна Італії. Причому уважніше.

Спочатку футболісти «скуадри адзурри» показали, що також можуть довго й упевнено володіти м'ячем, а на 27-й хвилині засмутили українців.

Крішіто подав з лівого флангу, захисникам не вдалося вибити м'яч, пробив метрів з 13-ти Аквілані, потрапив у Джилардіно, а від того круглий відскочив до Россі. Джузеппе ударом упритул вивів Італію вперед.

До кінця матчу команди грали у відносно рівну гру. Щоправда, браку й помилок явно більше припускалася збірна України. Надії на вдало реалізовані стандарти з боку Олександра Алієва не виправдалися, українці мали великий відсоток недоліків у передачах.

Після перерви гра мало чим відрізнялася від кінцівки першого тайму. Італійці вміло використали свої можливості, щоправда, фортуна їм тривалий час не посміхалася, й забити «адзурри» не могли.

По ходу другої половини зустрічі розігралися й «жовто-сині», які почали гостро діяти на вістрі атаки, й раз у раз здавалося, що ось зараз буде забито гол. Але, на жаль, майстерність сьогодні повернулася до наших футболістів спиною.

На 74-й хвилині гравець збірної Італії взагалі зробив подарунок українцям - заробив другу жовту картку й залишив свою команду в меншості. Однак це не просто не завадило італійцям зберегти результат - вони збільшили розрив.

На 81-й хвилині Тимощук не зміг утримати Джовінко, той дійшов до лінії штрафної і в боротьбі зі Степаненко п'ятою викотив м'яч під удар Алессандро Матрі. Останній низом від штанги відправив круглого до воріт.

Фінальний свисток зафіксував рахунок 0:2 на користь другого складу збірної Італії. До речі, Україна виставила проти чемпіонів Європи свій перший склад, за винятком Андрія Шевченка.

Поділитися
Підготував/ла Дубенко Вадим
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі