Збірна України здобула важливу перемогу над Люксембургом

Поділитися
Збірна України здобула важливу перемогу над Люксембургом Українці здобули три очки в поєдинку з амбіційним суперником
Динамівець Андрій Ярмоленко був одним з найактивніших у складі української команди, тричі розписавшись у воротах суперника.

Збірна України здобула третю перемогу поспіль у відбірному турнірі Євро-2016, розгромивши Люксембург на виїзді 3:0.

Три голи на свій рахунок записав правий вінгер українців і київського "Динамо" Андрій Ярмоленко. Відкрито рахунок у першому таймі, а після перерви протягом трьох хвилин Ярмоленко двічі розписався у воротах Люксембургу. Причому м'яч влітав в один і той же кут.

Збірна Люксембургу підтвердила, що є дійсно організованою та самовідданою командою, але цих факторів забракло бодай для нічийного результату.

Таким чином, українська збірна набрала три очки і тимчасово очолила турнірну таблицю групи С. Втім, трохи пізніше збірна Іспанії та Словаччини можуть потіснити українців на третє місце - якщо здобудуть по три очки в поєдинках з Білоруссю і Македонією відповідно.

Люксембург - Україна- 0:3 (0:1)

Голи: Ярмоленко, 33 (0:1). Ярмоленко, 54 (0:2). Ярмоленко, 56 (0:3).

Люксембург: Жубер, Шано, Йениш, Шнелль, Янс, Жерсон, К. Мартінс (Да Мота, 53), Мутш, Холтер, Бенсі (Йоахім, 64), Тюрпель (Девілль, 76).

Україна: П'ятов, Федецький, Хачеріді, Ракицький, Шевчук, Тимощук, Сидорчук, Ярмоленко, Олійник (Ковальчук, 85), Коноплянка (Морозюк, 77), Зозуля (Будківський, 72).

Покарання: Мартінс, 11. Сидорчук, 14. Хачеріді, 34 (попередження).

Судді: Якобссон, Гуннарссон, Гудмундссон (Ісландія).

15 листопада. Люксембург. Стадіон "Жозі Бартель".

Слід зазначити, що після матчу з Люксембургом Андрій Ярмоленко довів кількість забитих голів в офіційних матчах до 102. 84 точних удару він зробив у поєдинках в динамівській, а ще 18 - у синьо-жовтій футболці.

Після матчу з Люксембургом збірна України зіграє у Києві товариський матч з Литвою: головний тренер "синьо-жовтих" Михайло Фоменко пообіцяв дати шанс резервістам у спарингу. Гра відбудеться 18 листопада на НСК "Олімпійський".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі