Збірна України замість Тунісу зіграє з Латвією

Поділитися
Збірна України замість Тунісу зіграє з Латвією Українці проведуть спаринг з Латвією © football.ua
Контрольний поєдинок відбудеться 31 березня у Львові після того, як українці зіграють матч Євро-2016 проти Іспанії на виїзді.

Тренерський штаб збірної України і Федерація футболу остаточно визначилися із суперником на березневий спаринг команди. Отже, 31 березня у Львові підопічні Михайла Фоменка зіграють з Латвією.

Нагадаємо, що спочатку повідомлялося про існуючу домовленість зі збірною Тунісу, яка нещодавно виступала в 1/4 фіналу Кубка Африки. Однак у підсумку, найбільш реальним виявився варіант з представником європейського континенту.

Додамо, що Латвія виступає у відбірковому турнірі Євро-2016 у групі А, де після 4 турів займає 5-е місце в 2 очками в активі. Собі в актив латвійці можуть занести нічию 1:1 з Туреччиною і 0:0 з Казахстаном. А ось в поєдинках з Нідерландами та Ісландією прибалти були розгромлені 6:0 і 3:0 відповідно.

27 березня збірна України зіграє у 5-му турі кваліфікації Євро-2016 проти Іспанії на виїзді Севільї. Напопмним, що українці ділять з іспанцями 2-3 місця в секстеті С.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі