Збірна України з поразки стартувала на юнацькому чемпіонаті Європи

Поділитися
Збірна України з поразки стартувала на юнацькому чемпіонаті Європи Головко та його підопічні погіршили шанси на вихід в 1/2 © uefa.com
Підопічні Олександра Головка програли господарям турніру.

У Греції стартував чемпіонат Європи з футболу серед дев'ятнадцятирічних. Збірна України в першому матчі турніру зустрілася з господарями змагань.

Підопічні Олександра Головка пропустили по голу в кожному з таймів, а забити так і не зуміли. При цьому українці завдали майже в два рази більше ударів по воротах (13-7) і подали в 4 рази більше кутових (8-2).

Греція U-19 - Україна U-19 - 2:0

Голи: Орфанідіс, 20, Карахалиос, 76

Україна: Солдатенко, Матвієнко, Кірюханцев, Борячук (Арендарук, 46), Коваленко, Бєсєдін, Лучкевич (Циганков, 70), Лук'янчук, Зінченко, Кльоц (Зубков, 70), Михайличенко.

В іншому матчі групи французи мінімально обіграли австрійців - 1:0. Наступний матч Україна проведе 9 липня проти збірної Франції. Нагадаємо, дві кращі збірні з групи вийдуть у півфінал турніру.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі