Збірна України з хокею залишилась без головного тренера - ЗМІ

Поділитися
Збірна України з хокею залишилась без головного тренера - ЗМІ Олександр Годинюк повідомив про те, що більше не буде тренувати "синьо-жовтих" © Сокол Красноярск
Олександр Годинюк був представлений в якості наставника "Сокола" з далекого Красноярська. У той же час, судячи з висловлювань спеціаліста, тренувати збірну не буде.

Головний тренер збірної України з хокею Олександр Годинюк, як і очікувалося, став наставником клубу російської ліги ВХЛ "Сокіл" з Красноярська.

7 травня 45-річний український фахівець і його асистент Ігор Чібірьов було представлено в якості нових тренерів команди. Обидва працювали з національної збірної України на чемпіонаті світу в дивізіоні 1А в Кракові. Ігор Чібірьов також очолював молодіжну збірну (вік гравців до 20 років).

При цьому, Годинюк повідомив, що не має наміру продовжувати роботу в збірній України. У коментарі для порталу iSport.ua український фахівець зазначив, що ще на чемпіонаті світу прийняв рішення залишити роботу в збірній.

"Всьому приходить кінець. Перед грою з Японією, для пробудження емоцій у команди, я сказав хлопцям, що це моя остання гра в якості тренера збірної. Емоції у хлопців були, але зберегти прописку в групі "А", ми на жаль, не змогли", - зазначив Годинюк.

Нагадаємо, що "синьо-жовті" під керівництвом Годинюка покинули другий за рангом дивізіон світового хокею, програвши в Кракові всі п'ять матчів.

Свою тренерську кар'єру Олександр Годинюк почав в 2009 році з юніорської збірної, а незабаром очолив ще й молодіжку. На клубному рівні протягом двох сезонів колишній захисник у чотирьох командах НХЛ очолював київський "Сокіл" (2011-2013), а також донецьку "Молоду Гвардію", МХЛ (2013/2014).

Додамо, що з табору Федерації хокею України ще не пролунав жоден офіційний коментар щодо невдалого виступу збірної на чемпіонаті світу в Кракові, а також подальших перспектив Олександра Годинюка на посаді головного тренера.

Читайте також: Екс-тренер "Донбасу" та збірної України отримав матч-штраф вже на 13-й секунді гри

Олександр Годинюк був призначений на пост головного тренера збірної України влітку 2014 року після того, як тренерський місток "синьо-жовтих" залишив Андрій Назаров. Годинюк став восьмим за останні сім років тренером збірної України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі