Збірна України вважається фаворитом плей-офф Євро-2016

Поділитися
Збірна України вважається фаворитом плей-офф Євро-2016 Збірна України продовжить боротьбу за путівку до Франції © football.ua
Букмекери впевнені, що команда Михайла Фоменка повинна отримати путівку у фінальну частину турніру.

Збірна України за підсумками десяти турів відбіркового циклу не зуміла посісти одне з перших двох місць в групі С, або стати кращою третьої збірною, в результаті чого підопічні Фоменко будуть змушені боротися за поїздку у Францію в плей-офф.

Тим не менш, на думку букмекерів, українці будуть фаворитами стикових матчів незалежно від суперника, який дістанеться команді за підсумками жеребкування. На вихід України на Євро-2016 коефіцієнт становить 1,55, як і на Швецію. Далі йдуть Боснія і Герцеговина (1,65), Данія (1,65), Ірландія (1,90), Норвегія (1,90), Словенія (2,15), а також Угорщина - головний аутсайдер стиків (2,60).

Нагадаємо, що потенційними суперниками підопічних Михайла Фоменка є ірландці, данці, норвежці та словенці. Жеребкування раунду плей-офф відбудеться 18 жовтня, а стикові матчі пройдуть у листопаді. Перші зустрічі будуть зіграні з 12 по 14 листопада, другі - з 15 по 17 листопада.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі