Збірна України відкриє чемпіонат світу U-20 матчем з Новою Зеландією

Поділитися
Збірна України відкриє чемпіонат світу U-20 матчем з Новою Зеландією Молодіжна збірна України отримала суперників на ЧС-2015 © uefa.com
Відбулося жеребкування молодіжного чемпіонату світу, де виступатиме збірна України. "Синьо-жовтим" у груповому турнірі вдалося уникнути зустрічі з сильними європейцями і південноамериканцями.

В новозеландської столиці Окленді пройшло жеребкування чемпіонату світу серед 20-річних футболістів, який відбудеться з 30 травня по 20 червня.

Українська команда у груповому турнірі зіграє в квартеті А, де буде змагатися за вихід в плей-офф з господарями турніру новозеландцами, збірними США і М'янми.

30 травня українці та новозеландці в Окленді проведуть матч-відкриття, 2 червня зіграє проти М'янми в Фангареи, а 5 червня повернеться в Окленд на матч проти США.

Додамо, що українці уникли зустрічі з Німеччиною, Аргентиною, Бразилією і Колумбією, а також сильними на молодіжному рівні представниками Африки. До речі, склад африканської квоти визначиться на континентальній першості у березні.

Група А: Нова Зеландія, Україна, США, М'янма

Група B: Аргентина, Панама, представник CAF, Австрія

Група C: Катар, Колумбія, Португалія, представник CAF

Група D: Мексика, представник CAF, Уругвай, Сербія

Група Е: чемпіон CAF, Бразилія, КНДР, Угорщина

Група F: Німеччина, Фіджі, Узбекистан, Гондурас

Щоб пробитися в плей-офф, який починається на стадії 1/8 фіналу, українцям достатньо зайнятий 1-2 місця у групі. Також є шанс опинитися в топ-16 за квотою фінішували третіми. Таких путівок - 4 на 6 квартетів.

Нагадаємо, що збірна України отримала право виступати на чемпіонаті світу завдяки вдалому виступу на юніорському Євро-2014. Там підопічні Олександра Петракова посіли 6-е місце серед 8 найкращих європейських збірних.

5 лютого стало відомо, що молодіжна збірна України (U-21) зіграє в відборі на Євро-2017 з Францією, Шотландією, Ісландією, Македонією і Північною Ірландією.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі