Збірна України сильна індивідуально, але не виглядає єдиним колективом - експерт

Поділитися
Збірна України сильна індивідуально, але не виглядає єдиним колективом - експерт Футболістам збірної України не вистачає взаєморозуміння © football.ua
15 листопада збірна України обіграла Люксембург у відбірковому турнірі Євро-2016. При не зовсім переконливою грі, в команді знайшовся лідер, який фактично самотужки вирішив результат протистояння.

Колишній захисник збірної України, футбольний експерт Андрій Несмачний вважає, що незважаючи на важливу перемогу над з Люксембургом, в грі збірної України немає цілісності, а виконавці на полі не досягли повного взаєморозуміння.

Експерт припустив, що українська команда не виглядає монолітним колективом на полі - через це й демонструє непереконливу гру.

"Збірної України поки що бракує цілісності - через тих чи інших об'єктивних причин підопічні Михайла Фоменка не виглядають єдиним монолітним колективом", - цитує екс-футболіста "Спорт-Экспресс в Украине".

"Після матчу багато хлопці нарікали на те, що на полі їм не вистачає взаєморозуміння. І це, на мій погляд, є однією з основних причин не самої виразної гри. Якщо ж брати по персоналіях, то кожен із збірників сильний в індивідуальній майстерності. Але в плані командних дій все ще далеко від ідеалу", - стверджує Несмачний.

Нагадаємо, що українці обіграли Люксембург завдяки трьом голам Андрія Ярмоленка. Перемога не дозволила "синьо-жовтим" покращити своє турнірне становище у групі З лідирує Словаччина, на другому місці йде Іспанії і лише треті - підопічні Михайла Фоменка. Наступний матч збірна проведе 27 березня на виїзді проти іспанців.

Завдяки трьом голам у матчі з Люксембургом з показником в 18 м'ячів Андрій Ярмоленко вийшов на друге місце серед кращих бомбардирів збірної України, випередивши Сергія Реброва. Перше місце займає Андрій Шевченко, в активі якого 48 точних ударів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі