Збірна Словаччини продовжила переможну серію, обігравши Чехію

Поділитися
Збірна Словаччини продовжила переможну серію, обігравши Чехію Словаччина продовжила переможну серію до 7 ігор поспіль © Slovenský futbalový zväz/Facebook
Суперник збірної України по відбірного турніру Євро-2016 зумів досягти ще однієї перемоги.

Лідер групи З відбірного турніру Євро-2016 збірна Словаччини, яка є однією з двох команд, яка набрала сто відсотків очок у кваліфікації, зуміла продовжити переможну серію і у товариському матчі здолала Чехію 1:0.

Долю матчу вирішив гол Ондрея Дуди на початку другого тайму.

Таким чином, Словаччина продовжила переможну серію, здобувши вже 7-ю перемогу поспіль: до 31 березня окрім 5 виграшів у відбірковому турнірі Євро-2016 на їх рахунку був вдалий результат у спарингу з Фінляндією 18 листопада (2:1).

Товариський матч

Словаччина - Чехія - 1:0 (0:0)

Гол: Дуда, 49 (1:0).

Словаччина: Муха, Шкртел (Дюріца, 46), Салату (Михалик, 46), Губочан, Пекарік, Хамшик (Якубко, 46), Вайсс (Шестак, 60), Мак (Дюріш, 60), Грошовски, Дуда (Печовски, 81), Грегуш.

Чехія: Вацлік, Сухі, Голек, Гебреселассіє (Кадлец, 61), Коларж (Даріда, 71), Ваха, Глоушек (Новак, 81), Піларж (Крейчі, 61), Поспішил (Плашил, 60), Нецід, Кадлец (Дочкал, 72).

Попередження: Шкртел, 24. Плашил, 88.

Суддя: Вад (Угорщина).

31 березня. Жиліна. Стадіон "Pod Dubnon Stadion (MSK Zilina)".

Додамо, що Словаччина в нинішньому євросезоні вдало впоралася не тільки зі збірною України, обігравши її в Києві 1:0, але і завдала поразки Іспанії 2:1. У поточному рейтингу ФІФА словаки займають 22-е місце, обігнавши українців вже на 9 позицій. 31 березня збірна україна в спарингу не зуміла обіграти Латвію, пропустивши гол у свої ворота на останніх секундах - матч у Львові завершився з рахунком 1:1.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі