Збірна Мексики стала чемпіоном Північної Америки з футболу

Відео
Поділитися
Збірна Мексики стала чемпіоном Північної Америки з футболу Мексика виграла трофей в десятий раз © mexsport.net
Мексиканці в десятий раз в історії виграли Золотий Кубок КОНКАКАФ.

Збірна Мексики стала чемпіоном КОНКАКАФ (конфедерація футболу Північної та Центральної Америки і країн Карибського басейну), у фіналі обігравши збірну Ямайки. Турнір проходив у США і Канаді.

Мексиканці завоювали свій десятий континентальний трофей і тепер випереджають за цим показником збірну США в два рази. Також збірна Мексики отримала право взяти участь у Кубку Конфедерацій-2017.

У фінальному матчі мексиканці тричі розписалися у воротах Ямайки протягом години, після чого дозволили супернику забити гол престижу.

Ямайка - Мексика - 1:3

Голи: Маттокс, 80 - Гуардадо, 31, Хесус Корона, 47, Перальта, 61

Ямайка: Томпсон, Маріаппа, Морган, Лоуренс, Гектор, МакАнуфф, MакКлірі (Маттокс, 60), Остін, Ватсон, (Сітон, 90), Барнс, Докінс (Хамфрі, 74).
Мексика: Очоа, Родрігес, Пауль Агілар, Аланіс, Лаюн, Рейєс, Гуардадо (Торрес Нило, 62), Дуеньяс (Хав'єр Ороско, 86), Джонатан дос Сантос, Хесус Корона (Есківель, 82), Перальта.

Читайте також: Сербія виграла молодіжний чемпіонат світу

Зазначимо, що у фінал мексиканці пробилися, обігравши збірну Панами зі скандалом. Судді допустили помилки, які вплинули на результат гри. Зокрема, призначили пенальті у ворота Панами на останній хвилині основного часу, а також у додатковий час. Крім того, з 25-ї хвилини панамці грали в меньшості.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі