Збірна Нідерландів розлучилася з іменитим тренером

Поділитися
Збірна Нідерландів розлучилася з іменитим тренером Хіддінк залишився без роботи
Гус Хіддінк біля керма голландської збірної виграв лише чотири матчі з десяти.

Hідерландська федерація футболу, не чекаючи закінчення кваліфікації Євро-2016, розірвала контракт з головним тренером національної збірної Гусом Хіддінком.

Хіддінк очолив збірну влітку 2014 року, змінивши на тренерському містку Луї Ван Гала, який привів голландців до бронзових медалей чемпіонату світу в Бразилії. Контракт з Хіддінком повинен був діяти до закінчення чемпіонату Європи-2016, проте через погані результати збірної угоду розірвали вже зараз. Найбільш імовірною заміною тренеру бачиться його асистент Данні Блінд.

"Мені шкода, що все так вийшло. Було честю знову працювати тренером збірної, і хочу, щоб мій наступник домігся успіхів на шляху до чемпіонату Європи у Франції", - наводить слова Хіддінка офіційний сайт нідерландського футбольного союзу.

Нагадаємо, після шести матчів кваліфікації Євро-2016 Нідерланди займають у своїй групі лише третє місце, відстаючи на п'ять очок від Ісландії і на три – від Чехії. Загалом із десяти матчів під керівництвом Хіддінка голландці виграли лише в чотирьох.

Читайте також: Президент "Зорі" звинуватив Михайла Фоменка у неповазі до гравців луганського клубу

Додамо, що Хіддінк працював зі збірною Нідерландів вдруге. Перший період припав на 1995-1998 роки, коли фахівець вивів команду до півфіналу чемпіонату світу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі