Запорізький "Металург" знімається з чемпіонату

Поділитися
Запорізький "Металург" знімається з чемпіонату "Металург" може не зіграти вже в наступному турі
В УПЛ вже отримали відповідний лист, чи відбудеться матч "Металурга" та "Олімпіка" - невідомо.

Запорізький "Металург" знімається з чемпіонату України. У Прем'єр-лігу вже надійшов лист від запорожців. Про це Sport.ua розповів генеральний директор УПЛ Петро Іванов.

На даний момент, як повідомив Іванов, ведеться діалог між Прем'єр-лігою, "Металургом", Федерацією футболу України і Федерацією футболу Запорізької області про те, щоб зберегти клуб. Чи відбудеться матч 10-го туру чемпіонату між "Металургом" і "Олімпіком" - невідомо.

Крім того, Іванов прокоментував інформацію про заборгованості клубів, в тому числі і "Металурга": "Заборгованість є у всіх. Але вона, якщо можна так сказати, "планова". Перед стартом сезону ми з клубами затвердили вступний внесок, і кожен клуб надіслав нам свій графік платежів, по якому вони будуть платити цей внесок. Поки що якихось серйозних відхилень немає. Теж саме стосується і "Металурга", частина внесків була сплачена згідно з графіком.

Ситуацію по оплатам внесків не можна назвати критичною, у нас є титульний спонсор, надходження від якого дозволяють нам покривати дефіцит. З клубами ведуться консультативні бесіди, знаходяться спільні знаменники, тому з цим проблем немає".

Читайте також: Запорізький "Металург" повідомив усім тренерам про звільнення

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Металург" міг бути розпущений ще 25-го вересня. Пізніше стало відомо про те, що клуб повідомив всіх тренерів про звільнення.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі