Запорізький "Металург" не розпущений, футболістам дали зарплату

Поділитися
Запорізький "Металург" не розпущений, футболістам дали зарплату "Металург" продовжує роботу в звичайному режимі © ФК Металург Запоріжжя
Команда не припинила існування, незважаючи на складне фінансове становище.

Керівник прес-служби клубу української Прем'єр-ліги Роман Акбаш повідомив на своїй сторінці в Facebook, що команда Анатолія Чанцева продовжує роботу, а про розформування мови поки не йде:

"Телеканал "Футбол" нас "поховав", а хлопців-футболістів не тільки не розпустили, але ще і зарплату сьогодні дали. Сподіваюся, колеги-журналісти напишуть про те, що "Металург" не розпустили сьогодні, так само активно, як вони проанонсували зворотне. Пост не означає, що проблеми "Металурга" раптом розв'язалися. Просто сьогодні, всупереч повідомленням ЗМІ, команду не розпустили. На жаль, поки мені додати нічого".

Крім того, Анатолій Чанцев особисто запевнив, що мова про припинення виступів не йде: "Тренувальне заняття "Металурга" пройшло у звичному режимі. Була і теорія, і тренування, розбирали майбутнього суперника. Все як завжди, нічого незвичайного. Завтра проведемо ще одне тренування – передматчеве, а в неділю вранці вирушимо на матч у Дніпропетровськ".

Читайте також: ФФУ сподівається зберегти запорізький "Металург" і веде переговори з керівництвом клубу

Нагадаємо, що вчора, 25 вересня, телеканал "Футбол 1" повідомив, що сьогодні відбудеться зустріч керівництва клубу з гравцями та тренерським штабом, на якій команду буде поінформовано про розпуск.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі