Заміною Ярмоленка у матчі з "Ольборгом" Ребров показав повний контроль над "Динамо"

Поділитися
Заміною Ярмоленка у матчі з "Ольборгом" Ребров показав повний контроль над "Динамо" Андрій Ярмоленко в кінці матчу з "Ольборгом" перестав відходити на захист © Clive Barda / Royal Opera House
Андрій Ярмоленко зазвичай проводить всі поєдинки від дзвінка до дзвінка. Однак несподівано у матчі Ліги Європи тренерський штаб відправив лідера команди на лавку запасних.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров після переможного матчу в Лізі Європи, в якому його команда впевнено обіграла данський "Ольборг" (2:0), пояснив, навіщо і з якої причини він замінив Андрія Ярмоленка в кінці поєдинку.

За словами наставника, один з лідерів атаки киян перестав відпрацьовувати в обороні в той момент, коли динамівці вели в рахунку в один м'яч, і "Ольборг" міг у будь-який момент скористатися помилкою суперника і відновити рівновагу. Ребров підкреслив: він не буде керуватися наявністю зоряного статусу у футболіста, якщо необхідно внести корективи в гру.

"На жаль, наприкінці матчу Андрій не відпрацьовував в обороні. Такі слова я можу сказати кожному, якщо для цього буде привід. Нехай хтось ображається, хтось не ображається, але я не збираюся когось залишати на полі тільки з тієї причини, що вони - зірки. Якщо футболіст не відпрацьовує, вболівальники це відразу бачать. Я поважаю всіх наших гравців, однак якщо хтось не відпрацьовує на поле, то я маю право замінити цього футболіста", - зазначив Ребров після матчу.

Нагадаємо, динамівці вдесятьох зуміли відкрити рахунок у поєдинку з "Ольборгом", витримали фінальний штурм опонента, а під завісу гри вдруге засмутили воротаря данців. Голи на свій рахунок записали Домагой Віда і Олег Гусєв. Перемога вивела киян на перше місце в групі J.

Читайте також: Ребров довів, що вміє робити висновки з невдач - експерт

Перед зустріччю у Лізі Європи Ребров припустив, що його футболісти не будуть задовольнятися малим у найближчих іграх. Тренер підкреслив, що динамівці навчилися робити висновки з невдач, що допоможе їм досягти успіху.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі